a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Welkom

Contacteer ons op

09 226 76 82

    Volg ons

Image Alt

tijd voor de herfst (3KB)

  /  Uncategorized   /  tijd voor de herfst (3KB)

tijd voor de herfst (3KB)

We kregen een wel heel speciale brief in onze klas… een brief geschreven door een natuurheks! Zij ging binnenkort op bezoek komen omdat ze de herfst in ons land ging komen toveren. Maar wat is de herfst eigenlijk?

Magali, onze heksenvriendin, vond dat we wel eens wat meer mochten weten over de herfst. Vastberaden om meer te leren hierover, stelden de kleuters samen met hun buddy een vraag aan onze computer. Gelukkig heeft google altijd wel een antwoord voor ons klaar! En zo leerden we over paddenstoelen, wat eekhoorntjes eten, wanneer de herfst begint,…

Verder maakten we ook kunst met allerlei herfstmateriaal, in het bos (neem zeker een kijkje op het blogbericht HIER), maar ook in de klas! Dankzij Andy Goldsworthy leerden we hoe we mooie natuurlijke mandala’s kunnen maken.

Ook hebben we gefeest tijdens dit thema! We vierden Hilal haar verjaardag! Hiep Hiep Hoera voor Hilal!

En om de komst van onze heksenvriendin voor te bereiden, gingen we aan de slag in de huishoek. Het heksje zal haar toch niet thuis voelen als het een gewoon huis is… nee! Het moet meer lijken op een heksenhuis dus deden we een kleine verbouwing en decoreerden de huishoek. Nu zal Magali haar thuis voelen in de klas. We zijn alvast enthousiast voor haar komst!

Geniet mee van enkele sfeerbeelden uit dit thema: