a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Welkom

Contacteer ons op

09 226 76 82

    Volg ons

Image Alt

kunst in het bos (3KAB)

  /  Uncategorized   /  kunst in het bos (3KAB)

kunst in het bos (3KAB)

Eindelijk was het zover, al een hele week keken we uit om samen naar het bos te gaan! Met onze fluojas en enkele attributen zoals hoepels en grijpers gingen we samen op stap. Maar waarvoor dienen die attributen nu toch?

Elke klas kreeg een speciale en magische brief uit heksenland. De heksen willen ons leren toveren en meer leren over hoe je de herfst tovert. Maar voordat ze langskwamen hadden ze toch enkele opdrachten voor ons…

  1. Ruim het afval op! Afval hoort niet in de natuur en heksen worden er ziek van. Is een heks ziek, dan kan ze niet toveren!
  2. Toon de heksen de weg! Met hun bezem vliegen ze van Heksenland naar Mariakerke! Als wij de weg tonen dan kunnen ze niet verloren vliegen.

Het afval opruimen was van zelfsprekend en best gemakkelijk! Maar hoe kunnen we hen de weg tonen?

Om de weg aan te geven lieten we ons inspireren door Andy Goldsworthy, een kunstenaar die met natuurlijke materialen allerlei kunstwerken maakt! Samen maakten we de mooiste landart door gebruik te maken van takken, bladeren, kastanjes, eikels,… en alles wat we in het bos vonden. Dat zullen de heksen vast zien vanop hun bezem en nu wachten tot ze in onze klassen aankomen… Geniet mee van deze mooie kunstwerken en sfeerbeelden: