a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Welkom

Contacteer ons op

09 226 76 82

    Volg ons

Image Alt

Iedereen is kunstenaar! (3KB)

  /  Nieuws   /  Iedereen is kunstenaar! (3KB)

Iedereen is kunstenaar! (3KB)

De afgelopen twee weken haalden we onze meest creatieve kantjes boven in het thema “iedereen is kunstenaar”. Het was een thema vol met verschillende kunstenaars en hun kunstwerken: van spetteren, tot knippen, tot tekenen en schilderen we deden het allemaal.

Natuurlijk: al die kunstwerken die horen in een museum. Maar wat gaat de naam van ons museum worden? Er waren heel wat (creatieve) ideeën en er eentje kiezen beloofde een zware opgave te worden in de klas… maar we zijn er toch uitgeraakt. 😉 Een lange naam voor ons museum: “Visitatie Mariakerke Kunst Museum”.

En in een museum horen ook bezoekers… dus maakten we allemaal posters om zo reclame te maken voor ons museum en onze tentoonstelling. Twee weken lang werkten we met bloed, zweet, tranen (en met veel geduld) aan kunstwerken om het dan te mogen afsluiten met groots bezoek: juffen en meesters kwamen op langs, maar er waren ook speciale gasten: de mama’s, papa’s en grootouders. De kleuters hadden een hele dag spannende kriebels in hun buik, maar hun oogjes blinken meteen wanneer het bezoek aankwam. Samen genieten van al die kunst! Moe maar voldaan sluiten we zo het thema af. Volgende week beginnen we aan het thema “de bakker”, ook dat zal weer leuk worden.

Naast het grote museum feest, hadden we in de klas ook een verjaardag! Hieperdepiep voor Isra, zij werd 6 jaar! Proficiat!

Geniet hieronder mee van jullie kleine kunstenaars aan het werk!