a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Welkom

Contacteer ons op

09 226 76 82

    Volg ons

Image Alt

Carnaval, wat een feest! (3KB)

  /  Nieuws   /  Carnaval, wat een feest! (3KB)

Carnaval, wat een feest! (3KB)

De afgelopen twee weken mochten we onze grappigste moves en grapjes uithalen, want we werkten rond het circus/carnaval. We leerden de personages kennen in het circus, wat je er kan snoepen en wat je moet kunnen om in het circus mee te spelen. Elk van de circusacteurs heeft namelijk een speciaal talent!

Dat zagen we ook in het boek “SuperTess in het circus”. Tess wil zo graag meespelen in het circus maar niks lukt haar, gelukkig helpt haar goede vriend Max haar en leert ze veel te oefenen! Ook wij gingen aan de slag met onze talenten. We bekeken wat talenten zijn en gaven elkaar heel wat talentencomplimenten! We maakten een “ik zit vol talent”-overzichtje zodat we goed weten dat we allemaal talentvolle kleuters zijn! Knap gewerkt 🙂

Natuurlijk leefden we ook toe naar de laatste twee dagen van het thema: het thema-carnaval en het grote carnavalsfeest! Voordat we naar het thema-carnaval gaan, moesten we natuurlijk eerst onze verkleedkleren maken. Samen maakten we een clownshoed en clownsstrik en werden we geschminkt. En op vrijdag was ieder van ons prachtig verkleed: als ninja, als een diertje, prinses of superheld! We zagen er carnavalswaardig uit 🙂 en er werd natuurlijk goed gedanst en geswingd. Afsluiten deden we met een lekker zakje popcorn! Deze keer echte popcorn, en niet het speelgoedpopcorn uit onze popcornwinkel 😉

Naast deze twee carnavalsfeesten mochten we ook nog “verjaardag-feesten”! Want Inara mocht 6 kaarsjes uitblazen, HIEPERDEPIEP!

En nu: GENIETEN! Eventjes een korte vakantie voordat we weer naar een andere fantasiewereld afzakken. Geniet van de krokusvakantie, lieve vrienden, hopelijk is hij gevuld met veel zon, veel spel en plezier!