a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Welkom

Contacteer ons op

09 226 76 82

    Volg ons

Image Alt

Thema Piraten (3KB)

  /  Nieuws   /  Thema Piraten (3KB)

Thema Piraten (3KB)

En zo komen we aan het laatste thema van het schooljaar, maar wel eentje waar we met veel plezier mee afsluiten! De laatste twee weken hebben we ons ingeleefd in de rol van kapitein, scheepsmaatje,… en beleefden we veel leuke momenten waaronder ook onze piratenuitstap. Wat was ons dat een dagje! Deze foto’s kan je zien in een ander blogbericht, neem zeker eens een kijkje!

Naast het thema beleven, was het ook echt een feest thema want we vierden maar liefst 3 verjaardagen en een pensioen van onze lieve juf Caroline. Gefeliciteerd aan Aziz, Elias en Remi! Hiep hiep hoera! En ook voor juf Caroline een dikke proficiat, geniet nu van je welverdiend pensioen.

En dat was niet alles wat we deden dit thema: naast het thema beleven, op piratenuitstap gaan en feest vieren, was er ook nog een TE GEKKE sportdag! Dankjewel juf Joke voor deze spetterende sporteditie!

Kortom: de laatste weken als kleutertje waren goed gevuld met lachende gezichten, mooie dagen en onvergetelijke momenten. Nu staan de laatste 4 dagen voor de deur… Alsook onze PLUK-dag! Wie derde kleuterklas zegt, zegt Pluk van de Petteflet. Na het laatste verhaal te lezen met juf Caroline, is het nu tijd om een dag vol pluk te beleven. Dat wordt een mooie afsluiter volgende week. Maar voor nu: geniet van de piraatachtige sfeerbeelden!