a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Welkom

Contacteer ons op

09 226 76 82

    Volg ons

Image Alt

“Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoenjte”- Sinterklaas in 3KA

  /  Uncategorized   /  “Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoenjte”- Sinterklaas in 3KA

“Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoenjte”- Sinterklaas in 3KA

We wachten samen vol spanning af, tellen de dagen tot 3 december. Want dan komt Sinterklaas bij ons naar school.
Speciaal voor Sinterklaas leren we het Sinterklaasliedje “Hallo Sinterklaas”, hierop verzinnen we een dansje en maken we ondertussen muziek met ritmestokjes. We oefenen heel hard. Het wordt zeker een prachtig optreden voor Sinterklaas!

We leerden dit thema ook heel wat bij over Sinterklaas, Piet en Slecht Weer Vandaag. We schreven brieven voor de Sint, luisterden naar heel wat verhalen, maakten prachtige tekeningen, zongen Sinterklaasliedjes, verkleden ons met verkleedkleren van Sint en Piet, tekenden met behulp van een stappenplan Sinterklaas en Piet en nog zo veel meer…

Maar er gebeurde ook iets heel geks! Op een ochtend kwamen we in de klas en wat een rommeltje was dat??? Maar als we goed keken was het niet zomaar rommel… Overal zagen we de letter “S” . Dat kon maar één ding betekenen. Letterpiet was in onze klas geweest en had overal de letter S gelegd. Met melkjes, boeken, blokken, puzzelstukken … We besloten dan maar om die dag wat meer te leren over de letter S. Welke woorden kennen we met de S, ook mochten we de letter S op tafel schrijven en op de ramen! Dat was leuk!

Wij hebben ongelofelijk genoten van het thema.
Wat was het een prachtig thema!

Tot volgend jaar Sinterklaas!