a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Welkom

Contacteer ons op

09 226 76 82

    Volg ons

Image Alt

Noordpool Zuidpool (3KB)

  /  Uncategorized   /  Noordpool Zuidpool (3KB)

Noordpool Zuidpool (3KB)

Post! En wel heel belangrijke post! Florian, onze klaspop, stuurde ons een kaartje helemaal vanuit de Noordpool! Wat waren we allemaal verrast. Hij was al een tijdje niet op school en we waren met z’n allen heel ongerust maar eindelijk kregen we een teken van leven… vanop de Noordpool! Dat was uiteraard even schrikken.

Omdat we niet zoveel weten over de Noord- en Zuidpool besloten we Florian te volgen. We gingen dan misschien niet letterlijk naar de Noord- en Zuidpool maar hebben er wel heel veel over geleerd: waar ligt het? Hoe ziet het eruit? Wie woont er? Wie woont er niet? En natuurlijk leerden we ook meer over de IJsbeer en de Pinguïn. We deden ook een proefje rond ijs: hoe kunnen we ijs het snelste laten smelten?!

We vierden ook een verjaardag! Canpolat werd 6 jaar, hieperdepiephoera!

Het was alvast een heel leuk en leerrijk thema! Op het einde van het thema besloten we ook een quiz te doen. De kleuters konden zichzelf inschrijven met een groepje. Het was alvast reuzespannend, want bijna alle groepjes wisten ALLE antwoorden op de vragen.

Het enige waar we nog geen antwoord op hebben gekregen is: wanneer komt Florian terug? Na twee weken op reis gaan, hadden we toch gedacht dat hij terug ging beginnen komen… Wat stond er ook al weer op zijn laatste postkaart? Iets over de zon en de maan… ach, misschien weten we maandag meer 😉