a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Welkom

Contacteer ons op

09 226 76 82

    Volg ons

Image Alt

Heksen in 3KB

  /  Uncategorized   /  Heksen in 3KB

Heksen in 3KB

We kregen een heksenissig bezoek in onze klas: Magali de natuurheks kwam ons meer leren over heksen. Zo wist ze ons te vertellen dat er verschillende soorten heksen bestaan: natuurheksen, kookheksen, liefdesheksen,… en dat al die heksen een groot heksenfeest geven rond deze periode. Omdat Magali nu bij ons was ging ze het feest missen… Maar onze klasvrienden, of liever heksenvrienden, hadden daar een oplossing voor: wij organiseren gewoon zelf een groot heksenfeest!

Oke… maar… wat heb je daarvoor nodig? Een heks is geen heks zonder een hoed! Dus brainstormden we samen over soorten heksen. Welke heks ben jij? En kan je daar een passende hoed voor maken. Deze activiteit was een hit bij de kleuters!

Naast een hoed moeten we toch ook wel iets kunnen zingen. Dus leerden we het lied 6 heksen. Zin om eens met je kleuter te zingen? Bekijk dan hieronder het heksenissige filmpje!

We hebben nu al wat dingen voor het feest geregeld. Een hapje komt daar natuurlijk ook bij. Om het feest en de lekkere hapjes te zien: kijk dan HIER!

Naast het voorbereiden van het heksenfeest, deden we natuurlijk ook nog heel wat andere dingen. Zo ontwierpen we met lego education heksenkamers, speelden we in het heksenhuis, leerden we rijmen, gingen we aan de slag met een heksen smartgame en nog veel meer. Geniet hieronder mee van het leuke thema: