a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Welkom

Contacteer ons op

09 226 76 82

    Volg ons

Image Alt

Welkom in onze pizzeria (3KB)

  /  Uncategorized   /  Welkom in onze pizzeria (3KB)

Welkom in onze pizzeria (3KB)

De afgelopen periode kregen we bezoek van onze vriend en chef-kok Chef Cuisine! Hij leerde ons meer over de pizza en hoe we onze eigen pizzeria konden openen. De kleuters werkten hard aan het maken van menukaarten, placemats, naambordjes en uiteraard ook pizza’s! We heten jullie alvast welkom in onze klaspizzeria: Pizzi Pizzeria! Geniet hieronder mee van het klasgebeuren!

Ook zagen we een heel grappig filmpje van Chef Cuisine. Toen was hij nog heel jong en dacht hij dat hij popcorn kon maken. Na dit incident besloot hij dat het toch beter was om het bij pizza’s te houden. Geniet samen met je kleuter van dit leuke filmpje (zie onder de foto’s).

Maar dat was niet het enige wat we gedaan hebben. De vrienden werkten ook hard aan hun cadeautje voor de liefste mama’s! We schilderden, kneedden en regen erop los. We oefenden ook goed ons Moederdagversje in! Aan alle lieve mama’s: we wensen jullie een heel mooie, zonnige en fijne Moederdag!

Volgende week starten we met een nieuw avontuur! Chef Cuisine keerde vrijdag terug naar Rome, maar ondertussen krijgen we nieuwe vrienden op bezoek. Deze keer van een ander continent… als dat maar goed afloopt…