a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Welkom

Contacteer ons op

09 226 76 82

    Volg ons

Image Alt

VROEM, VROEM, VROEM … POETS EN PATS, FIJNE PAPADAG! – 1KC

  /  Uncategorized   /  VROEM, VROEM, VROEM … POETS EN PATS, FIJNE PAPADAG! – 1KC

VROEM, VROEM, VROEM … POETS EN PATS, FIJNE PAPADAG! – 1KC

Afgelopen 2 weken stond er een heel bijzonder iemand in de kijker: nl. onze eigen papa! Want op zondag 13 Juni 2021 is het Vaderdag!

Door onvoorziene omstandigheden (het vieze coronabeestje) zag dit thema er opeens heel anders uit en hadden we minder tijd om van dit thema te genieten!

Maar we hebben ondanks alles toch geprobeerd om het maximale uit het thema te halen. Zo zijn we er in geslaagd om een spetterend papacadeau te maken, hebben we meer geleerd over de auto van papa en de fiets van Jules, leerden we een fiets wassen, fietsten we in een heus parcours, speelden we allerlei spelletjes rond voertuigen, …

Wij vonden het een heel boeiend thema en hebben er ondanks alles enorm van genoten! Geniet mee van onze vroem vroem avonturen! En aan alle papa’s: ‘Een fijne Vaderdag!’

Tenslotte: vergeet niet om in het weekend van 11 juni 2021 tot en met 13 juni 2021 eens een kijkje te komen nemen in onze ‘VISITATIE_EXPO‘! Wij maakten prachtige papa-dassen en papa-strikken die gebasseerd zijn op de werken van de kunstenaar Piet Mondriaan!